Editorial Board Member open access journal

Medio 2018 werd Dr. Jongen benoemd tot Editorial Board member van Degenerative Neurological and Neuromuscular Disease, een international peer-reviewed, open access journal dat zich richt op research naar de biologische en klinische basis van degeneratieve neurologische aandoeningen, zoals multiple sclerose, ziekte van Huntington, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en ataxie van Friedreich.

In het bijzonder komen aan bod: natuurlijk beloop, epidemiologie, diagnose en screening, pathofysiologie, oorzakelijke factoren, cellulair onderzoek en biomarkers, identificatie van biotargets en stoffen met een nieuw werkingsmechanisme, optimaal klinisch gebruik van bestaande middelen inclusief combinatietherapieën, complementaire en alternatieve geneeskunde, palliatieve zorg, therapietrouw, kwaliteit van leven, tevredenheid, en gezondheidseconomische evaluaties.   (https://www.dovepress.com/degenerative-neurological-and-neuromuscular-disease-journal).

Editor-in-Chief is Prof. Thomas Müller, hoofd van de afdeling neurologie van het St. Joseph Ziekenhuis in Berlin-Weissensee, Duitsland. Voor meer informatie over leden van de editorial board zie https://www.dovepress.com/journal-editor-degenerative-neurological-and-neuromuscular-disease-eic99.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *